NOVA BELTING LEVERT TRANSPORTBANDEN DIE U TIJD EN GELD BESPAREN!

NOVA BELTING IS GESPECIALISEERD IN DE FABRICAGE VAN PVC, PU, PE EN SILICONEN GECOATE TRANSPORTBANDEN

De aflevering van deze banden laten we nu over aan servicebedrijven en machinebouwbedrijven. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op de fabricage van de ideale transportband tege de beste prijzen.

Nova Belting is gespecialiseert in het vervaardigen van volledige banden. We coaten en snijden. Wij kunnen uw transportband oneindig lang maken en gebruiken geleidekabels, klampen, zijwanden, speciale nippels, pennen en wat u zo maar nog meer kunt bedenken. Vandaar dat wij uw ideale partner voor transportbandleveranciers en installateurs zijn. Wij maken graag een offerte volgens uw specificaties.
Bieden de juiste oplossing
In alle gevallen helpen we u samen met uw klant bij het vinden van de juiste oplossing. Zo hebben wij al een aantal van onze klanten geholpen bij het vinden van duurzame en betaalbare oplossingen voor hun productieprocess.

Bij Nova Belting is het mogelijk om hele platen transportbanddoek, maar ook kleinere banden, op maat te laten knippen. Ook kunnen we gesneden riemstof leveren met verbindingen. Wij coaten en profileren volgens uw specificties!
Als specialist in de transportbandproductie kan Nova Belting meer coatings of profielen toepassen op transportbandstoffen. Zelfs kleinere onderdelen van transportbandmateriaal kunnen worden gemaakt met een zwaardere of extra laag of zelfs met een profielstempeling.

ONDERSTAAND EEN GREEP UIT ONZE SPCIALITEITEN:

  • Wij hebben een uitgebreid assortiment thermoplastische transportbanden
  • Aanbrengen van (extra) coatings op bestaande materialen
  • Profiel-embossing van bandmateriaal (ook van kleine stukjes)
  • Fabricage van zeer lange transportbanden
  • Volledige fabricage van gaasbanden, met speciale randversterkingen en accessoires
  • Achterblijvende trommels en rollen met frictiemateriaal
  • Snijd diverse stukken band stukken (ook kleine afmetingen)
  • Fabricreren volledige transportbanden, zoals; eindloos maken, plaatsen van meenemers, geleidekabels, gegolfde zijwanden, vingerklemmen, enz.
  • Doen de productie van afzonderlijk verkrijgbare accessoires, waaronder schoenplaatjes, geleidekabels, golfkartonnen zijwanden, etc. Ook lever wij met stof versterkte schoenplaatjes.
  • Doen ookspeciale constructies en bewerkingen: informeer bij onze verkoopafdeling

REKENMODULE VOOR
BESTELLEN JUISTE
RIEM LENGTE

Mova Belting levert ook de nieuwe Platinum tandriem aandrijving van Megadyne, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van hi-performance systemen, die het “specifieke vermogen” aanzienlijk verbeteren en nieuwe toepassingsmogelijkheden bieden ten opzichte van alternatieve systemen zoals tandwielen, kettingen die altijd een nadeel hebben op het gebied van gewicht, geluid, smering en onderhoudskosten.
Via onze rekenmodule kunt u simpel de juiste riemlengte bepalen