NOVA BELTING RUBBER- EN KUNSTOFBANDEN!

VOOR DE GROOT- EN DETAILHANDEL LEVEREN WIJ EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VOOR IEDER MARKTSEGMENT

Kunststof en rubber zijn veelgebruikte materialen; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De rubber- en kunststofindustrie omvat dan ook veel producten, vaak halffabrikaten en onderdelen. Productieprocessen zoals spuitgieten en extrusie vereisen verschillende eigenschappen van transportbanden. Banden worden in vele soorten en maten gebruikt.
Of het nu gaat om de overslag van afval, de overslag van halffabrikaten, eindproducten of zelfs de overslag van verpakte producten Nova Belting Nederland maakt de ideale band voor elk soort productieproces.
Ons assortiment omvat transportbanden met veel uitzonderlijke eigenschappen zoals; antistatische banden, banden voor de voedselindustrie, voor de electronica of transportbanden die het effect van zware of scherpe producten kunnen weerstaan. Wij maken elk soort transportband en kunnen aan al uw speciale wensen voldoen. Bij ons kunt u ook optimale flexibiliteit verwachten bij het profileren. Wij maken elk gewenst profileringssysteem voor een optimaal stroomprofiel op de transportbanden.

ONZE PRODUCTEN
Op de pagina producten onder de rubriek patronen vindt u een aantal banden die geschikt zijn voor gebruik in de rubber- en kunststofindustrie. Klik op een typecode voor meer informatie. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Laat het ons weten . We helpen je graag verder.

TRANSPORTBANDEN VOOR ELKE TOEPASSING

Bij Nova Belting wordt u volledig begeleid bij het selecteren van de meest geschikte transportbanden voor uw doel. Wij leveren alles van topkwaliteit en bieden u alleen de beste kwaliteit industriële en andere transportbanden. Van food-grade transportbanden tot loopbanden en van industriële transportbanden tot industriële tandriemen, Nova Belting kan u alles leveren.