NOVA BELTING CONVEYOR BELTS METAL

HARDE, SLIJTVASTE TRANSPORTBANDEN VOOR VEELEISENDE TOEPASSINGEN

Producten in de metaalbewerking zijn hard, scherp en vaak zwaar. Metaalresten kunnen voortijdige slijtage van de transportband veroorzaken en het gebruik van smeermiddelen kan ook ongewenste effecten hebben op de transportband. De eisen die aan transportbanden in de metaalsector worden gesteld, zijn dan ook hoog.

Nova Belting Nederland heeft al tal van transportbandtypes gemaakt voor gebruik binnen de metaalindustrie. Deze olie- en vuilafstotende banden hebben een sterke coating die duurzaam en bestand is tegen deuken en kerven. Deze banden hebben fantastische loopeigenschappen, zelfs wanneer ze ook als bredere transportbanden worden gebruikt.

Ondanks de zware gebruiksomstandigheden hebben deze metaaltransporten een lange levensduur. De transportbanden kunnen kant-en-klaar of in onderdelen geleverd worden.

ONS ASSORTIMENT
Via onderstaande links kunt u de meest voorkomende types metaalbanden vinden. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

VOORBEELDEN VAN VERSCHILLENDE TYPEN METAAL TRANSBORTBANDEN