NOVA BELTING LEVERT EEN BREED SCALA AAN MODULAIRE TRANSPORTBANDEN

SCHAKELBANDEN WORDEN HOOGDZAKELIJK TOEGEPAST IN DE VOEDSELINDUSTRIE

NNova Belting levert een breed scala modulaire transportbanden ook wel genoemd schakelbanden. Deze schakelbanden geven een optimaal transport binnen het productieproces.
Modulaire transportband worden hoofdzakelijk toegepast in de voedselverwerkendeindustrieën en bestaan uit hoogwaardige kunststof schakels die door scharnierpennen met elkaar verbonden worden.
Nova Belting levert elk type schakelband. De kunststof schakelband is qua bandstructuur en bandlengte volledig naar wens in te vullen.
Het unieke van deze modulaire banden is dat het mogelijk is om in één systeem zowel recht als via bochten te transporteren. Bovendien zijn schakelbanden geluidsarm en duurzaam.
Onze schakelbanden worden geassembleerd naar klantspecificatie en kunnen op elke lengte en breedte worden vervaardigd. Bovendien hebben wij een breed scala aan accessoires om uw band aan te passen voor specifieke toepassingen of processen.

Onze modulaire transportbanden worden positief aangedreven, waardoor slip- en sporingsvrij transport gegarandeerd wordt. Bovendien geven deze banden weinig onderhoud, zijn snel te monteren en zelfs gedeeltelijk te vervangen.
De modulaire transportbanden zijn dus een perfecte oplossing voor lange productielijnen en bieden een eindeloos transportsysteem zonder bandovergangen.

REKENMODULE VOOR
BESTELLEN JUISTE
LENGTE SCHAKELBANDEN

Mova Belting levert diverse scahkelbanden en kan deze op bestelling elk formaat voor u vervaardigen. Wij bieden combineerbare ontwerpen, materialen en accessoires voor specifieke sectoren. Omdat nu eenmaal verschillende werkomgevingen verschillende oplossingen vereisen. Hygiënenormen worden gewaarborgd door FDA en EU voorschriften. Tijdens het productieproces zijn de scahkelbanden gemakkelijk te reinigen en geven weinig onderhoud om aan deze normen te voldoen.
Via onze rekenmodule kunt u simpel de juiste riemlengte bepalen