NOVA BELTING IS EEN DYNAMISCH BEDRIJF GESPECIALISEERD IN TRANSPORTBANDEN!

Nova Belting heeft vele standaardpatronen geproduceerd die aan verschillende vereisten volgens verschillende gebruikende milieu’s kunnen voldoen.

Nova Belting heeft vele standaardpatronen geproduceerd die aan verschillende vereisten volgens verschillende gebruikende milieu’s kunnen voldoen. Het is ons om het even welke speciale patroonvereisten u heeft, vraag het ons en wij leveren!

TOEPASSINGEN
Door de toepassing van verschillende soorten weefsel en het gebruik van een grote verscheidenheid aan hoogwaardige grondstoffen hebben wij in de loop der jaren vele bandtypen ontwikkeld met speciale patronen. Onze patronen zijn geschikt voor elk type band en/of transportbanden.
Wij leveren diverse banden zoals; banden die olie- en vetbestendig zijn, banden met een goede chemische bestendigheid, banden met harde coatings die snij- of slijtvast zijn,  etc…

Al onze patronen zijn geschikt voor transportbanden in de voedseltindustrie en voldoen aan de keurmerken, FDA, USDA, 3A, EU, zijn geschikt voor de Logistiek , de metaalindustrie, de verpakkingsindustrie, de land- en tuinbouwindustrie, de houtindustrie, voor sport & vrije tijd, Recycling, etc….

ZIE ONDERSTAAND VOORBEELDEN. KLIK OP EEN VOORBEELD VOOR DE SPECIFICATIES.